Читај ми!

Ана Ивановић: Можда ћу морати на операцију

Српска тенисерка Ана Ивановић отказала је наступ на Ју-Ес опену у конкуренцији дублова због повреде због које ће можда и дуже изостати са тениских терена. Ивановићева је требало да игра у пару са Румунком Сораном Кирстеом против првих носитељки из Француске Кристине Младеновић и Каролине Гарсије, али је повреда ручног зглоба била јача.

Српска тенисерка је рекла да није искључено и да направи дужу паузу, јер ће можда морати да проблем санира хируршким путем.

"Проблем са зглобом почео је још током сезоне на трави. После паузе коју сам направила, то се смирило, а болови су се поново јавили уочи турнира у Синсинатију, после Олимпијских игара у Рију. Зглоб се упалио и сада ме баш боли. Морам да се консултујем са лекаром, али је могућа чак и операција. Не могу да спустим руку уз тело", рекла је Ивановићева, која тренутно заузима 28. место на ВТА листи.

Уместо Ивановићеве и Кирстее, накнадно су позване тенисерке из Јапана Куруми Нара и Наоми Осака.

Ана Ивановић јуче је елиминисана у синглу у првом колу од Чехиње Денисе Алертове са 7:6 (7:4), 6:1.

У њиховом првом међусобном дуелу Алертова је до победе дошла после сат и двадесет минута игре. У првом сету виђена је велика борба, а Чехиња у тај-брејку са 7:4 решава први део игре у своју корист.

У наставку меча наша тенисерка није успела ни приближно да парира конкуренткињи, а изгледа да је томе знатно допринела и повреда због које је одустала од даљег учешћа на турниру.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи