Читај ми!

Типсаревић: „Осећај је сјајан, веома сам мотивисан“

Јанко Типсаревић је приредио својеврсно изненађење савладавши Американца Сема Кверија са 3:1 у првом колу Отвореног првенства САД у Њујорку. Типсаревић је тако остварио прву победу на гренд слемовима после три године и није крио велику радост и задовољство после меча.

Јанко Типсаревић је последњи пут 2013. године однео победу на управо на том турниру и тога се присетио после меча у коме је савладао Сема Кверија.

„Осећај је сјајан, зато сам можда и славио мало јаче него што је требало, али мени много значи што сам добио Кверија, доброг играча који увек најбоље игра пред домаћом публиком, па још на великом стадиону... Надам се да се нећу зауставити, грех је да добру форму не искористим да пробам да прођем још које коло, поготово на турниру на којем сам у прошлости имао највише успеха. Имао сам доста времена да се припремим, паметна је одлука била што сам отказао Синсинати после трофеја на челенџу у Кини, који ми је и донео доста самопоуздања. Желели смо да будем на сто посто и видели сте на крају да је победника одлучило то што сам ја био физички спремнији. После 7:6, 6:7, моја игра је остала на одређеном нивоу јер сам спреман, а његова је тонула“, рекао је Јанко Типсаревић.

Тренутно 250. играч света у наредној рунди састаје се са Шпанцем Пабло Карењи-Бустом. Њих двојица се до сада нису ниједном састали на терену, али Јанко добро познаје игру свог ривала.

„Освојио је АТП титулу прошле недеље у Винстон-Сејлему и сада се прошетао кроз прво коло. Игра врло добро, уопште није наиван противник, жељан је доказивања. Не би ме изненадило да буде тежи ривал него Квери.“

После честих одсуствовања због низа повреда, Типсаревић се усталио на терену, што му знатно ојачава самопоуздање.

„Три-четири недеље радим ствари а да не мислим шта ће бити са коленом, куком или стопалом, то ми даје самопоуздање за даље и веома сам мотивисан“, закључио је Јанко Типсаревић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи