Кецмановић освојио турнир у Мериленду

Миомир Кецмановић освојио је један од најјачих јуниорских турнира на свету у Мериленду, пошто му је Американац Оливер Крафорд предао меч због повреде.

Најбољи јуниор Србије, 16-годишњи Кецмановић, био је постављен за другог носиоца, а до финала није изгубио ниједан сет. Он је у поуфиналу победио трећег носиоца Јусуфа Хосама из Египта са 6:1, 6:2.

Кецмановићу је трофеј у Мериленду, после Оранж Бола, друга највећа јуниорска титула у каријери, а дошла је уочи самог почетка јуниорског грен слем турнира у Њујорку, Отвореног првенства Америке.

Он тренутно заузима 11. место на ИТФ листи, а после победе у Мериленду највероватније ће се попети на седмо место. Његов најбољи пласман је четврто место, из марта ове године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи