Мари: Да побеђујем колико још могу, имам четири године за то

Британски тенисер Енди Мари рекао је да ће покушати да искористи сваку шансу за успех, почевши од предстојећег гренд слем турнира, Отвореног првенства САД у Њујорку, јер "нећу моћи овако да играм довека".

Мари је прошле недеље у финалу Мастерса у Синсинатију изгубио од Марина Чилића из Хрватске и прекинуо низ од 22 победе. Други тенисер света је током тог низа освојио Вимблдон и одбранио златну олимпијску медаљу у Рио де Жанеиру.

Он је до сада освојио три гренд слем турнира, од којих је први освојио управо у Њујорку 2012. године, када је у финалу победио Новака Ђоковића после пет сетова.

Ђоковић је претходних недеља имао проблема са повредом зглоба, а Швајцарац Роџер Федерер неће играти на Ју-Ес опену због повреде.

"Имам 29 година и мислим да ћу, ако будем имао среће, моћи да играм на овако високом нивоу још три, максимум четири године. То није лако. Надам се да ћу овако играти и када напуним 38 година, али то није вероватно. То ћу искористити на позитиван начин, знајући да морам да искористим сваку прилику која се укаже. Ради се о другачијем менталитету од оног када сте млађи и када мислите да имате више времена", рекао је Мари, пренели су британски медији.

Мари ће у првом колу Ју-Ес опена, који почиње у недељу, играти против 82. играча света Лукаша Росола из Чешке.

Бранилац титуле, први тенисер света Новак Ђоковић, играће у првом колу против Јиржија Јановича из Пољске, док ће Шпанац Рафаел Надал играти против Дениса Истомина из Узбекистана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи