Читај ми!

Јелена поражена од Саре Ерани

Српска тенисерка Јелена Јанковић је у другом колу завршила учешће на турниру у Сиднеју. Јелена није успела да се пласира у треће коло јер је поражена од Италијанке Саре Ерани са 7:6 (7-3), 7:6 (10-8).

 

У врло драматичном мечу, који је трајао два сата и 33 минута, наша тенисерка је имала неколико шанси које није успела да искористи и на крају је, после два добијена тај брејка, славила Сара Ерани. 

Јелена је у оба сета пропустила прилику да меч реализује у своју корист а Сара ерани је то искористила за победу. У финишу првог сета Јелена је повела и сервирала за победу, али је изгубила гем узевши само један поен, да би потом изгубила и сет у тај брејку.

У другом сету је Јелена водила чак са 5:1, али је Сара Ерани успела да избори изједначење и тај брејк који је претворила у победу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи