Читај ми!

Фед куп: Србија, први тренинг у Букурешту

Тениски Фед куп тим Србије одрадио је први тренинг у Букурешту, где 19. и 20. априла гостује домаћој селекцији Румуније у мечу плеј-офа за у опстанак Светској групи 2 тог такмичења. Највећи део тима Србије стигао је у главни град Румуније, а недостају Ана Ивановић и Јована Јакшић, које ће се екипи прикључити у среду, односно четвртак, пренео је национални тениски савез. Жреб у петак у 13.00 часова.

Првог дана боравка српске репезентације у Букурешту тренинг на централном терену Аренеле тенис центра, на којем ће се играти сусрет Румунија - Србија, одрадила је Бојана Јовановски, док ће сутра на терен изаћи и најмлађа чланица тима, Нина Стојановић.

"Имамо још пет дана да се привикнемо на услове који су за сада задовољавајући, с обзиром да на почетку сезоне на шљаци терени обично нису у добром стању. Наредних дана погледаћемо тренинге Румунки, о противнику још нисмо разговарали. Од свих наших играчица само је Бојана дуже на шљаци и већ се адаптирала на подлогу. Верујем да ће до суботе то успети да ураде и остале играчице", рекао је селектор Дејан Вранеш.

Победник меча у Букурешту играће следеће године у Светској групи 2 Фед купа, док ће се поражена екипа такмичити у Првој групи Евро-афричке зоне. Жреб парова за меч Румунија - Србија биће одржан у петак од 13 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи