Читај ми!

Окрећем се Ролан Гаросу

"Рафа је најбољи на свету на овој подлози и то је показао", рекао је Ђоковић после меча. Новак ипак није незадовољан и са много самопоуздања дочекује Ролан Гарос, једини гренд слем који још није освојио.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић после данашњег пораза у финалу Рима од Рафаела Надала (7:5, 6:3), изјавио је да није искористио шансе које је имао и да је Шпанац то знао да казни.

"Када играте против Надала на шљаци он је увек фаворит, без обзира на то што сам имао седам узастопних победа. Рафа је најбољи на свету на овој подлози и то је показао, јер је знао да казни моје грешке", рекао је Ђоковић на конференцији за медије.

Он је додао да није незадовољан, иако није одбранио титулу, и да са много самопуздања дочекује Ролан Гарос, једини гренд слем који још није освојио.

"Данашњи меч био је прилично изједначен, имао сам своје шансе, али их нисам искористио и то Рафа не прашта. Кад се све сабере, могу да будем задовољан овим турниром и са много оптимизма идем у Париз", поручио је Ђоковић.

Рафаел Надал показао је Новаку да је још играч који побеђује на шљаци и освојио шесту титулу на турниру у Риму, иако мисли да може још боље да игра. Шпанац је изгубио од Ђоковића седам узастопних финала, укључујући и турнир у Риму прошле године, а сада после Монте Карла и Отвореног првенства Италије води са 2:0.

"Не мислим да сам играо добро. Могу боље. Када не сервирате 100 одсто перфектно, онда имате проблема са тешким повратним лоптама. Трудио сам се да играм што агресивније и боље сам 'хватао' лопте него прошле године", рекао је Надал.

Стоједанаести Ролан Гарос одржаће се од 27. маја до 10. јуна у Паризу.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи