Читај ми!

Ана лако до 2. кола

Наша тенисерка лако изашла на крај са Францускињом. Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић успешно је стартовала на турниру у Мадриду, пошто је у првом колу савладала Францускињу Матилду Јохансон са 6:4, 6:1. Наредна противница је Рускиња Нађа Петрова.

Ана је доминирал током целог меча и оправдала улогу фаворита. Био је то други дуел Ивановићеве са 90. играчицом на WТА листи и друга победа. Меч је одигран на новој плавој шљаци, а трајао је 82 минута.

Српкиња ће у другом колу играти са Рускињом Нађом Петровом, која је савладала Американку Вању Кинг са 4:6, 6:3, 6:1. До сада су се састале 11 пута, а Ивановићева води у међусобном скору са 6:5.

На турниру чији је укупан наградни фонд 5,1 милион долара, учествује и Јелена Јанковић, а њена противница у првом колу је Карла Суарес Наваро из Шпаније. Тај меч ће се највероватније играти сутра.

Истовремено се на теренима тениског комплекса "Каха Махика" одржава се и АТП турнир мастерс серије за наградни фонд од 3,9 милиона евра. Учествују сви најбољи српски тенисери, предвођени првим рекетом света Новаком Ђоковићем.

Ђоковић и Јанко Типсаревић су као први и седми носилац слободни на старту такмичења, и мечеве другог кола требало би да играју у уторак или среду. Виктор Троицки у првом колу, вероватно сутра, игра против Американца Донадла Јанга, тренутно 51. на АТП листи, са којим се до сада није састајао.

Уколико савлада Јанга, Троицки ће у другом колу играти са победником дуела између Француза Ришара Гаскеа и Бразилца Томаза Белучија.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи