Читај ми!

Тежак жреб за Јелену и Ану

Ана Ивановић и Јелена Јанковић нису имале среће приликом жреба за ВТА турнир у Мадриду. Ана већ у другом колу може да се састане са Нађом Петровом, док Јелену у осмини финала највероватније чека Марија Шарапова. Бојана Јовановски није успела да се пласира у главни жреб турнира.

Најбоље српске тенисерке Ана Ивановић и Јелена Јанковић нису имале среће приликом жреба на ВТА турниру у Мадриду.

Ивановићева у првом колу игра против ривалке из квалификација, али већ у другом колу састаје се бољом из дуел између Рускиње Нађе Петрове и Американке Вание Кинг.

У наставку такмичења српска тенисерка ће највероватније изаћи на мегдан тренутно најбољој на свету Белорускињи Викторији Азаренки.

Јанковићева стартује против домаће играчице Карле Суарез Наваро, а у наствку је чека победница меча у којем се састају Луцие Шафаржова (Чешка) и Каја Канепи (Естонија).

Уколико прође у осмину финала, Јелена иде на Рускињу Марију Шарапову, која је недавно тријумфовала на турниру у Штутгарту.

Бојана Јовановски није успела да се домогне главног жреба пошто је изгубила у првом колу квалификација од Пољакиње Марте Домаховски са 7:6 (7:4), 7:5.

ВТА турнир у Мадриду на програму је од 5. до 13. маја и игра се за укупни наградни фонд од 5.189.603 долара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи