Читај ми!

Ноле: Оженићу се спонтано

Ноле се враћа тенису. Након мале паузе поново се враћа на терен. Од понедељка учествује на мастерсу у Мадриду, који ће бити први турнир који се игра на плавој шљаци. У дружењу са својим фановима на његовом веб порталу Новак je, поред осталог, изјавио да му је најсрећнији тренутак у каријери тријум на Вимблдону, а најтежи пораз од Надала у Пекингу у полуфиналу ОИ.

Новак је у Мадриду где се припрема за старт турнира. На питање фанова када ће се оженити? Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да му је девојка Јелена велика подршка и да ће спонтано и заједнички донети одлуку о тренутку када ће се венчати.

"Љубав је велики покретач и Јелена и ја ћемо одлуке везане за нашу будућност донети спонтано", рекао је Ђоковић одговарајући на питања фанова путем свог званичног интернет сајта.

Ђоковић је открио и да му је тријумф на Вимблдону најсрећнији тренутак у каријери, а да је пораз од Рафаела Надала у полуфиналу Олимпијских игара у Пекингу најтежи.

Он је поновио да су му Ролан Гарос и Олимпијске игре у Лондону на врху листе приоритета за 2012. годину.

На питање зашто инсистира на "дропшот" ударцу, Новак је рекао:
"И сам себе често изнервирам због тога. Играо сам много напетих мечева у каријери, али волим изазове и то је оно што ме привлачи", поручцио је Ђоковић.

Најбољи светски тенисер од данас је у Мадриду, где од понедељка учествује на мастерс турниру и на новој "плавој шљаци" брани трофеј освојен прошле године.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи