Читај ми!

Налбандијан рутински

Аргентински тенисер Давид Налбандијан пласирао се у четвртфинале Србија опена у Београду, пошто је у другом колу савладао Словенца Аљаза Беденеа са 6:4, 6:3. Налбандијан ће у четвртфиналу играти против Бразилца Жоаоа Соузе.

Аргентинац је на турниру у Београду постављен за четвртог носиоца, док је Бедене до главног жреба дошао кроз квалификације. Налбандијан је оправдао улогу фаворита у мечу против Аљажа Беденеа и пласирао се у четвртфинале без изгубљеног сета - 6:4, 6:3. Меч Налбандијана и Беденеа трајао је сат и 20 минута, а Аргентинац је у четири наврата одузео сервис противнику.

Тренутно 49. играч света у седмом гему првог сета направио је брејк који му је омогућио освајање истог са два гема разлике - 6:4.

Некада трећи тенисер света, коме је ово деби у Београду, много агресивније је ушао у други сет не дозволивши ривалу да запрети на било који начин. Два брејка на самом почетку сета донела су Аргентинцу вођство од 3:0. Успео је Бедене да врати један брејк и смањи на 3:2 и то је било све од 22-годишњег словеначког тенисера до краја дуела.

Бедене (156. на АТП листи) је тако заустављен у свом петом мечу у Београду, с обзиром да је до главног жреба дошао после сјајног наступа у квалификацијама.

Налбандијан ће у четвртфиналу Сербиа Опена у петак играти против Бразилца Јоаоа Соуза, који је имао среће у другом колу пошто му је Србин Душан Лајовић предао меч због повреде зглоба десне ноге.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи