Читај ми!

Србија опен

Ђорђе и Мики без пласмана

Најмлађи од браће Ђоковић, Ђорђе као и млади српски тенисер Мики Јанковић који су добили специјалне позивнице организатора завршили су учешће у првом колу квалификација за Србија опен.

Српски тенисер Ђорђе Ђоковић изгубио је данас од Француза Јозелина Уане са 6:4, 6:2 у првом колу квалификација за Србија опен.

Најмлађи од браће Ђоковић добио је специјалну позивницу организатора, али је елиминисан одмах на старту квалификација. Раније данас неуспешан је био и млади српски тенисер Мики Јанковић, који је изгубио од првог носиоца Американца Рајева Рама са 4:6, 6:2, 6:4.

Јанковић је прошле године играо четвртфинале јунироског Ролан Гароса, а за учешће на АТП у Београду добио је специјалну позивницу организатора.

Од српских тенисера данас на терен излазе Илија Бозољац, који игра против сународника Владимира Обрадовића, Миљан Зекић ће се супроставити Румуну Петру Лунцану, а Никола Ћаћић Мариусу Копли из Румуније.

Турнир Србија опен на програму је од 28. априла до 6. маја на теренима тениског центра "Новак" и игра се за укупни наградни фонд од 418.700 евра.

Резултати квалификација:

(2) Антонио Веић (Хрватска) - Марко Рајић (Србија) 6:1 6:0
Алдин Сеткић (БиХ) - Роко Каранусић (Хрватска) 6:1 6:4
Николас Девилде (Француска) - Михаил Ледовскик (Русија) 6:4 6:3
(7) Виктор Кривои (Румунија) - Андреа Арнаболди (Италија) 6:2 6:0
(1) Рајев Рам (САД) - Мики Јанковић (Србија) 4:6 6:2 6:4
Никола Мектић (Хрватска) - Пеђа Крстин (Србија) 6:3 7:6 (7:5)
Карлос Гомез-Херера (Шпанија) - Борис Цонкић (Србија) 6:2 6:3
Едуардо Шванк (Аргентина) - Матеј Сабанов (Хрватска) 6:4 6:1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи