Читај ми!

Јанко против Надала

Српски тенисер Јанко Типсаревић савладао је Португалца Фредерика Жила са 6:2, 6:2 у мечу трећег кола АТП турнира у Барселони. Наредни противник је Шпанац Рафаел Надал.

Сигурна игра нашег тенисера. Јанко од самог старта наметнуо свој стил игре и лако изашао на крај са Португалцем. Меч је трајао 69 минута, а Типсаревић, који је постављен за петог носиоца на турниру, ни у једном тренутку није дозволио Жилу да помисли на изненађење.

Типсаревић је постављен за петог носиоца на турниру и није дозволио противнику да озбиљније запрети. Жиле је тренутно 117. играч на АТП листи. Први сет је завршио за 30 минута, а у другом лако повео са 5:1, после чега је рутински завршио меч.

Јанко Типсаревић састаће се у четвртфиналу са Шпанцем Рафаелом Надалом, који је у осмини финала савладао Колумбијца Роберта Фараха са 6:2, 6:3. Биће то трећи међусобни дуел осмог и другог тенисера света у којима је Шпанац за сада успешнији и води са 2:0.

Победник меча између Типсаревића и Надала у полуфиналу чека бољег из сусрета Фернандо Вердаско (Шпанија)–Кеи Нишикори (Јапан).

У четвртфиналу дублова Ненад Зимоњић и Индијац Махеш Бупати играју против шпанског пара Марсел Гранољерс/Марк Лопес, а меч је на програму после 17 сати.

Турнир у Барселони игра се за наградни фонд од два милиона евра, а победник ће освојити чек на 300.000 евра и 500 АТП бодова.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи