Читај ми!

Ноле између Путина и Обаме

Магазин "Тајм" бира 100 најутицајнијих људи на свету. Новак Ђоковић, тренутно, на 13. месту, испред Барака Обаме, Ангеле Меркел и Хилари Клинтон, али и за длаку иза Владимира Путина. Прошле године победио портпарол египатске револуције Ваел Гоним.

17.31 - Анонимуси преузели лидерску позицију. Новак и даље 13. 

16.42 (петак) - Новак Ђоковић око 10.000 гласова иза републиканца Рона Пола и руског председника Владимира Путина.

10.20 (петак) - Ђоковић напредовао за једно место, тренутно је на тринаестом. 

00.42 (петак) - Ђоковић на 14. месту, свега неколико стотина гласова иза иконе демократије у Мјанмару, Аунг Сан Су Ћи.

24.00 - Новак Ђоковић напредовао на листи и сада је на петнаестом месту.

Магазин Тајм у петак "затвара" гласање за 100 најутицајнијих личности. Индијац Нарендра Моди, контроверзни политичар који би могао постати следећи премијер Индије дуго је водио у гласању, све док га нису претекли "Анонимуси". Новак Ђоковић, 24 часа пре истека гласања, био је на 16. месту.

Само двојица спортиста су испред Новака Ђоковића, кошаркаш Њујорк Никса Џереми Лин и Лионел Меси.

За Новака Ђоковића можете гласати ОВДЕ

Испред Новака су и певачица Адел, сиријски председник Башар ел Асад, а руски председник Владимир Путин му бежи свега 13.000 гласова.

Иза најбољег тенисера света су први човек Беле куће Барак Обама, немачка канцеларка Ангела Меркел, шефица Стејт департмента Хилари Клинтон, британска краљица Елизабета Друга и вероватни председнички кандидат републиканаца у трци за председника САД, Мит Ромни.

Далеко, далеко иза Новака је и најпожељнија "удавача" Британије Пипа Мидлтон, а "шаку" гласова добила је чак и Џесика Симпсон.

"Ђоковић је завршио историјску 2011. годину као најбољи тенисер света са зарадом од 12,6 милиона, освојена три гренд слема (Аустрлијен опен, Ју-Ес опен и Вимблдон), и са савршеним скором од 6:0 у финалима у односу на Рафаела Надала. Након што је победио Надала и у тениском класику у финалу Аустралијан опена почетком године, најзабавнијем тенисеру остала је још четвртина пута да постане први играч после Рода Лејвера који је у истом тренутку власник све четири гренд слем титуле", наводи Тајм.

Број коментара 99

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи