Читај ми!

Теже него што изгледа

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је после победе над Кевином Андерсдоном (6:2, 6:3) у 3. колу турнира у Индијан Велсу да је меч био веома тежак и да резултат не показује прави однос снага на терену.

"Веома неизвестан меч. Резултат на семафору не приказује право стање и колико је меч био тесан. Уводни сет је трајао више од пола сата. Агресивно је враћао мој сервис, одлично сервирао, па сам био приморан да будем добар на ритерну", рекао је Ђоковић после пласмана у осмину финала Индијан Велса.

Ђоковић је додао да је морао да буде стрпљив и чека своју шансу.

"И у нашим претходним мечевима први сет је увек трајао дуже од пола сата. После драме у петом гему имао сам среће да одмах направим брејк. Ово ми је један од омиљених турнира и увек волим да се вратим у пустињу", обајснио је Ђоковић.

Противник српског тенисера у осмини финала биће Шпанац Пабло Андухар, 45. тенисер на АТП листи, који је победио земљака Алберта Рамоса са 7:6 (7:5), 6:4.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи