Читај ми!

Викторија освојила Мелбурн

Викторија Азаренка освојила свој први гренд слем турнир, пошто је у финалу Отвореног првенства Аустралије победила Марију Шарапову у два сета, 6:3, 6:0.

Белорускиња Викторија Азаренка освојила је прву Грен слем титулу у каријери пошто је данас у Мелбурну, у финалу Отвореног првенства Аустралије у тенису, савладала Марију Шарапову из Русије са 6-3, 6-0.

Захваљујући овом тријумфу Азаренка ће од сутра бити првопласирана на WТА листи.

Први Грен слем турнир сезоне завршава су сутра финалним мечом у конкуренцији мушкараца у којем се састају најбољи тенисер света и бранилац титуле Новак Ђоковић и Шпанац Рафаел Надал.

Марија Шарапова заслужено је изгубила од Викторије, пошто је, како је казала, њена противница "све радила боље", а себе је упоредила са зецом.

"Све је радила боље него ја. Одиграла само добро првих неколико гемова, и то је било то. Онда је она била та која је била агресивна и добро ударала. Ја сам трчкарала као зечица покушавајући да је стигнем. Она је била за корак бржа, њени ударци бољи", рекла је Шарапова новинарима у Мелбурну после пораза 6:3, 6:0.

Ово Шараповој није први пут да своје кретање на терену пореди са животињама, пошто је пре неку годину себе упоредила са "кравом на леду" после меч на Ролан Гаросу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи