Читај ми!

Макарова елиминисала Серену

Рускиња Јекатерина Макарова направила је највеће изненађење Отвореног првенства Аустралије у тенису.Победила је Американку Серену Вилијемс и прекинула серију од 17 победа Вилијемсове на Аустралијен опену.

Серена Вилијемс је пет пута освајала аустралијски гренд слем, а само два пута је изгубила од првог тријумфа, 2003. године. Први пут је испала у трећем колу 2006. године, а онда и у четвртфиналу 2008.

 

Освојила је две узастопне титуле, 2009. и 2010. године, а прошле је године паузирала због повреде.

Рано јутрос је имала чак седам двоструких сервис грешака, укључујући и четири у петом гему другог сета, као и 37 неизнуђених грешака, чиме је омогућила Макаровој да дође до свог првог гренд слем четвртфинала.

"Мислим да је играла стварно добро... Ја сам направила 37 грешака. То вам најбоље прича причу о мечу", рекла је Вилијемсова.

 

Макарова ће у четвртфиналу играти против земљакиње Марије Шарапове.

"Не знам шта да кажем. Осећам се невероватно што сам у четвртфиналу. Серена је невероватан играч. Било је стварно тешко играти против ње, тако да ми је драго што се завршило на мој начин", рекла је 23-годишња Макарова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи