Читај ми!

Анин победнички низ

Ана Ивановић је у осмини финала Аустралијен опена након победе над Американком Ванијом Кинг од 2:0. Наредна противница Петра Квитова.

Ана ће играти у осмини финала али није до победе стигла онолико лагано како се то очекивало, и како говори резултат по сетовима 6:3, 6:4.

Мање падове у игри Ана је имала и у првом и у другом сету. У првом је повела са 3:0, играла фантастично, да би уследио пад у игри који је Ванија Кинг искористила да изједначи на 3:3. Ипак, Ана је брзо вратила сигурност на терену и брзо завршила причу у првом сету.

И у другом сету Ана је имала проблема јер је Кинг повела са 2:0, али је наша тенисерка са три везана гема дошла до предности коју није испустила до краја, без обзира на проблеме са дисањем због којег је затражила и медицинску помоћ.

У наставку такмичења Ана се састаје са Петром Квитовом.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи