Читај ми!

Тениски водич за ноћобдије

Јелена је већ изборила пласман у осмину финала, то је пошло за руком и Зимоњићу у дублу, на том путу су и остали наши тенисери. Троје српских представника у синглу на Аустралијен опену сутра рано ујутро по нашем времену бориће се за пласман у осмину финала.

Ана, Новак и Јанко покушаће да се пласирају у наставак такмичења и потврде доминацију наших тенисера у Аустралији. Ана и Новак до трећег кола стигли су без проблема, нису изгубили ниједан сет. Јанко се мало мучио, али је оправдао улогу фаворита.

Прва ће на терен Ана Ивановић, чији је меч трећег кола са Американком Вањом Кинг постављен као други на "Хајсенс арени" и требало би да почне око три сата ујутро по нашем времену.

Њих две до сада су се састајале три пута, Ана је славила у сваком мечу. Последњи дуел ове две тенисерке био је још 2009. године у Лос Анђелесу, Ивановићева је тријумфовала резултатом 6:4, 4:6, 6:1.

Дуел Новака Ђоковића и Француза Николаса Мауа, постављен је као трећи на централној "Род Лејвер арени", после два женска сингла (Кириленкова - Квитова и Шарапова - Керберова) и највероватније ће почети око четири сата ујутро.
Ђоковић и Мау, који је 81 на АТП листи, састали су се само једном, 2006. године у Мецу, славио је наш тенисер са 6:2, 6:3.

Још један српско-француски обрачун, између Јанка Типсаревића и Ришара Гаскеа заказан је као трећи меч на "Маргарет Корт арени" и почетак се очекује између три и четири сата.
Јанко и Гаске до сада су играли само једном, давне 2005. на турниру у Квинсу, победио је Француз са 6:1, 7:6.

Пре Типсаревића и Гаскеа на терен ће легендарни дублови, Французи Анри Леконт и Ги Форже против Аустралијанаца Дарена Кејхила и Ричарда Фромберга, а затим две Рускиње Вера Звонарјова и Катарина Макарова.

Сутра ће на терен и Јелена Јанковић, која ће на старту мешовитог дубла у пару са Аустралијанцем Бернардом Томићем играти против домаћег микса Барти/Мичел. Тај меч требало би да почне око пет сати ујутро.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи