Читај ми!

Лак посао за Зикија и Лодру

Српски тенисер Ненад Зимоњић и Француз Микаел Лодра пласирали су се у осмину финала Отвореног првенства Аустралије пошто су јутрос у Мелбурну савладали шпански дубл Марк Лопез/Давид Мареро са 6:3, 6:2.

Лак посао за треће носиоце на турниру. Српско-француски дубл доминирао је током целог меча. Довољан је податак да противници нису имали ниједну брејк шансу. Следи борба за четвртфинале.

У првом сету српско-француској комбинацији била је довољна само једна брејк шанса, коју су искористили, стекли брејк предности и добили сет са 6:3. У другом сету још боља игра Зимоњића и Лодре. Лако су сломили отпор противника и уз два брејка решили сет са 6:2.

Противници Зимоњићу и Лодри у мечу за улазак у четвртфинале првог овогодишњег гренд слем турнира биће индијско-чешки пар Леандер Паес / Радек Штепанек који је био бољи од Италијана Симонеа Болелија и Фабија Фоњинија: 6:2, 7:6 (7:5).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи