Читај ми!

Ноле наставља да меље

Још један фантастичан меч Новака Ђоковића на Род Лејвер арени. Ноле је остварио и другу рутинску победу, овај пут над Колумбијцем Сантјагом Хиралдом. Противник је овај пут дозволио да "узме" само шест гемова из три сета. У трећем колу на реду је Николас Мау.

Новак је дошао и до друге рутинске победе на овогодишњем Аусталијан опену. У другом колу турнира први рекет света је савладао Сантјага Хиралда из Колумбије са 3:0 (6:3, 6:2, 6:1).

Противник Новаку Ђоковићу у 3. колу Отвореног првенства Аустралије у тенису биће Француз Николас Мау који је јутрос у Мелбурну савладао Тацума Ита из Јапана са 1:6, 7:6 (8:6), 6:2, 6:2. Ђоковић и Мау до сада су играли само једном. Било је то на турниру у Мецу 2006. године, а победио је Ђоковић.

У мечу који је трајао сат и 42 минута противник није имао никаве шансе против расположеног Ђоковића. Колумбијац је на почетку успео да дође и до брејка, али је наш тенисер са лакоћом узвратио и завршио први сет са 6:3.

Новак је други и трећи сет одиграо у високом ритму, не дозволивши противнику много шанси. Ђоковић је имао 27 винера и девет асова.

Ако ове године одбрани титулу у Мелбурну, Ђоковић, који је претходно прошле године победио на Вимблдону и Отвореном првенству САД, био би тек пети играч који је освојио три гренд слем турнира заредом, после Рода Лејвера, Пита Сампраса, Рафаела Надала и Роџера Федерера.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи