Први скандал у Мелбурну

Судија није дозволио Давиду Налбандиану да помоћу "хокаја" провери један од последњих поена у мечу. Давид је потом дивљао, бацио рекет ка фоторепортерима и на крају тражио да се судија, Француз Кадер Нуни отера са турнира.

Меч између Џона Изнера и Давида Налбандиана трајао је четири сата и 41 минут, али је тек пред крај добио необичан импулс енергије, пошто је Налбандиан просто "подивљао" након прилично контроверзне судијске одлуке да му ускрати кориштење "хокај" система.

Суштински, Давид је имао меч лопту на сервис високог Американца. Линијски судија је досудио аут, француски судија је ту одлуку променио, али није дозволи Накбандиану да ту његову одлуку електронски провери.

Судија Нуни је објаснио да је Давид проверу затражио прекасно, Најбандиан да судија "прича глупости".

"Мислим, да ли заиста неко може бити толико глуп у тако важном тренутку", рекао је Налбандиан.

Из снимка се јасно види да је Француз дебело погрешио.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи