Читај ми!

Мелбурн за ноћобдије

Четврти дан Аустралијан опена када су у питању српски представници отвориће Ана Ивановић, која ноћас од 1 сат по нашем времену отвара програм на "Хајсенс арени". Потом на терен излазе Јанко Типсаревић,Новак Ђоковић и Виктор Троицки .

Анина ривалка у другом колу биће Хоиланђанка Михаела Крајичек, са којом је до сада играла два пута и скор је нерешен 1:1.

Око три сата ујутро на терен би требало да изађе Јанко Типсаревић. Он ће у другом колу играти против Аустралијанца Џејмса Дакворта и њихов меч постављен је као други на "Маргарет Корт арени".

У тренуцима када би Типсаревић требало да приводи меч крају, отприлике око пет ујутро, очекује се да почне меч другог кола између Новака Ђоковића и Сантјага Хиралда из Колумбије. Њихов дуел постављен је као трећи на централној "Род Лејвер арени".

Коначно, око седам ујутро Виктор Троицки ће на терену број 2 играти против Казахстанца Михаила Кокушкина, против којег води у међусобном скору са 1;0.

У исто време на терен ће и Ненад Зимоњић и Микаел Лодра. Србин и Француз ће на старту дубла, на терену број 11, играти против Аустралијанца Џордана Кера и Американца Доналда Јанга.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи