Читај ми!

Ана може још боље

Српска тенисерка Ана Ивановић рекла је да је веома задовољна игром и победом над Лурдес Домингез из Шпаније у првом колу Аустралијан Опена и додала да може да пружи још боље партије у наставку турнира.

"У првом сету ми је баш све полазило за руком, играла сам веома добро и осећала сам се сјајно на терену. Важно је и то што сам била стрпљива. У другом сету је ишло мало теже, али сам у одлучујућим тренуцима успешно излазила на мрежу и дошла до тријумфа", рекла је Ивановићева на конференцији после победе од 6:0, 6:3.

Српска тенисерка додала је и да је задовољна што је на прави начин приступила мечу.

"Задовољна сам и својим данашњим сервисом. У претходном периоду сам много радила на том елементу игре, а то је оно што вам помаже да будете бољи. Доста сам напредовала и чини ми се да играм све боље", додала је она.

Ивановићева ће у другом колу играти против холандске тенисерке Михаеле Крајчек.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи