Читај ми!

Ноле задовољан игром

Најбољи тенисер света Србин Новак Ђоковић изјавио је после победе против Италијана Паула Лоренција у првом колу Аустралијан опена, да је задовољан игром иако услови нису били лаки.

"Задовољан сам својом игром данас. Било ми је потребно неколико гемова да уђем у ритам јер су услови били тешки. Ово је био најтоплији дан откад сам дошао у Мелбурн и још покушавам да се прилагодим. Претходних дана је било хладније, а данас 35 степени", рекао је Ђоковић.

Српски тенисер је савладао Лоренција у три сета - 6:2, 6:0, 6:0, препустивши противнику само два гема.

"Много боље разумем игру и знам шта морам да урадим да би освајао велике турнире. Самопуздање ми је на високом нивоу, верујем да и ове године могу да побеђујем, посебно највеће ривале", рекао је Ђоковић.

Ђоковић је у првом мечу турнира у коме брани титулу чешће него ранијих година излазио на мрежу.

"Када водите убедљивим резултатом, имате 30:0 или 40:0 желите да испробате нешто ново, односно нешто што није карактеристично за вашу игру. Радио сам на брзим изласцима на мрежу", објаснио је Ђоковић.

Наредни противник српског тенисера у четвртак бић колумбијски тенисер Сантјаго Хиралдо, који је после три сета био бољи од Италијана Матеа Вјола - 6:4, 6:2, 6:1.

Ђоковић и Хиралдо до сада су играли једном и то у првом колу Ролан Гароса 2007. године, када је Србин славио са 6:3, 7:6, 6:4.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи