Читај ми!

Крај за Бојану

Јовановска није успела да преброди прво коло. Наша тенисерка поражена на старту Отвореног првенства Аустралије од домаће тенисерке Кејси Делакве са 2:0 (6:3, 6:3).

Није имала снаге Бојана Јовановски да се одупре расположеној Делакви. Велике осцилације у игри, велики број неизнуђених грешака скупо су коштале нашу тенисерку. На тренутке је деловало да је близу преокрета, али у одлучујућим тренуцима није имала довољно концентрације. Заслужена победа противнице.

После уводних гемова Бојана губи свој сервис. Међутим, успева да узврати и врати брејк, 2:2. Наша тенисерка потом пропушта три гем лопте на свој сервис, али ипак успева да освоји гем. Наредни сервис наша тенисерка није успела да задржи, Делаква користи шансу и поново има брејк предности. Потом успева да материјализује брејк, 5:3. На сервис наше тенисерке противница стиже до сет лопте, користи је за 6:3 у првом сету.

Бојана покушава да се врати у меч. Напада сервис противнице, осваја две брејк лопте, али их не користи. Потом пропушта још две шансе. Противница користи своју трећу гем лопту и одбија напад наше тенисерке. Бојана лако осваја свој сервис 1:1.

Нова брејк шанса за Јовановску, овог пута је користи и стиже до брејка предности. Аустралијанка узвраћа. Долази до брејк прилике, користи је – 2:2. Губитак сервиса тотално је пореметио Бојану, више није имала начина да се супротстави противници.

Делаква тотално преокреће резултат у своју корист. Бојана се предала, противница осваја све гемове до краја и решава меч у своју корст – 6:2 у другом сету.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи