Ким "реанимирала" Нолета

Новак Ђоковић се пао као покошен после рафала Надалових удараца, у помоћ је притекла Ким Клајстерс која је измасирала срце српском тенисеру и вратила га у игру. Не брините, ово се није заиста догодило, то је била само показна вежба коју су Ноле и Ким извели да Дечијем тениском дану уочи почетка турнира.

Непосредно уочи старта Аустралијан опена најбоље тенисерке и тенисери света, међу којима је био и Србин Новак Ђоковић, учествовали су у традиционалном Дечијем тениском дану приредивши публици лепу забаву.

"У једном тренутку "покошен" убитачним ударцем Рафаела Надала, Ђоковић је пао на терен, а у помоћ му је притекла Белгијанка Ким Клајстерс, која му је обавила масажу срца и вратила га у игру", преноси белгијски лист "Дернијер ер".

На свој рачун нашалио се и Шпанац, који се Новаку обратио речима: "Ето шта ти се догоди када ме шест пута победиш у финалу", добацио је Надал.

Аустралијан опен одржаће се од 16. до 29. јануара, а титуле бране управо Ким Клајстерс и Новак Ђоковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи