Читај ми!

Нека се понови 2011.

Светски рекет број један уочи старта Аустралијен опена на којем брани титулу је у животној форми и сматра да ће моћи да понови фантастичну 2011. годину. Новак је истакао да осећа да је "на врхунцу каријере". Ако сам у нечему успео једном, зашто не бих то могао да учиним и други пут, рекао је Ђоковић.

Први тенисер света Новак Ђоковић изјавио је уочи старта Аустралијен опена на којем брани титулу, да је у животној форми и да ће моћи да понови фантастичну 2011. годину.

"Свему прилазим оптимистички и у свакој ствари увек видим оно што је позитивно. Ако сам у нечему успео једном, зашто не бих то могао да учиним и други пут", рекао је Ђоковић. Освајач три грен слем титуле прошле године истакао је да осећа да је "на врхунцу каријере".

"Осећам да сам физички и ментално на самом врху и да могу да будем подједнако успешан на свим подлогама, као што сам то био и 2011.", рекао је Новак. По многима најбољи спортиста света у протеклој години нагласио је да ипак, "поред шуме, види и дрвеће".

"Сада сам апсолутно фокусиран на први наредни циљ - Аустралијен Опен, на којем планирам да напредујем полако и усредсређено - корак по корак", рекао је Ђоковић. Први рекет Србије је нагласио да му је један од приоритетних циљева и учешће на Олимпијским играма у Лондону.

"Имао сам привилегију и част да браним боје своје земље на Играма у Пекнгу 2008, када сам освојио бронзу. То је било невероватно искуство, које не може да се упореди ни са једним другим", рекао је Ђоковић и поручио да жели још једном да освоји одличје за Србију.

Први играч света који је прошле године заблистао као ниједан други тенисер у историји забележивши серију од 70 победа и само шест пораза, уз десет титула, од којих три грен слема, започиње одбрану титуле у Мелбурну против Италијана Паола Лоренција.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи