Читај ми!

Виктор без четвртфинала

Виктор је заустављен. У осмини финала турнира у Сиднеју Виктор Троицки је поражен од Алекса Богомолова јуниора са 2:0, по сетовима 7:6 (7:5), 6:4. Меч трајао 102 минута.

Велика борба у два сета припала је расположеном Русу. Игра је била изједначена у оба сета. Ипак, Богомолов је био бољи и на крају заслужено славио. Први сет решен у тај-брејку. Док је у другом доминирао Рус, Виктор се бранио, али није успео да одбије све нападе противника.

Богомолов је кренуо снажно од самог почетка, што му је донело рани брејк. Виктор се није предавао, успео је да узврати. Тенисери су у првом сету разменили по два брејка. У тај-брејку боље се снашао Богомолов и добио са 7:5.

После уводних гемова у другом сету које су оба тенисера решила у своју корист, уследио је сервис нашег тенисера. Богомолов је напао сервис нашег тенисера. Троицки се бранио и успео, спасивши чак 10 брејк лопти, да освоји свој сервис.

Очекивало се да ће му то донети додатно самопоуздање. Међутим, то није пореметило противника. Користи прву шансу да одузме сервис нашег тенисера, а потом рутински приводи сет крају за коначних 6:4 у другом сету.

У борби за пласман у полуфинале играће против Жулијана Бенетуа који је савладао Фелисијана Лопеза са 6:3, 6:4. У осталим мечевима осмине финала турнира, који се игра за наградни фонд од 434.250 долара, постигнути су следеће резултати:

(1) Хуан Мартин дел Потро (Аргентина) - Лукаш Кубот (Пољска) 6:4, 6:2
Боби Рејнолдс (САД) - (2) Џон Изнер (САД) 3:6, 6:4, 6:3
Денис Истомин (Узбекистан) - Рајан Свитинг (САД) 6:2, 6:1
(3) Ришар Гаске (Француска) - Фабио Фоњини (Италија) 6:2, 6:1
Јарко Ниеминен (Финска) - (8) Радек Штепанек (Чешка) 7:6 (7:5), 5:7 ,6:1
Жулијен Бенето (Француска) - (4) Фелисијано Лопес (Шпанија) 6:3, 6:4 и
Маркос Багдатис (Кипар) - Метју Ебден (Аустралија) 3:6, 7:5, 7:6 (7:3).

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи