Читај ми!

Могло је и боље

Селектор мушке сениорске одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић истакао је вечерас, после прве утакмиче четвртог викенда Ц групе Светске лиге са Финском у Тампереу (3:2), да је задовољан иако је по његовом мишљењу наш државни тим могао да слави максималним резултатом.

"Задовољни смо, али можда жалимо за још једним изгубљеним бодом. Морамо да схватимо да смо забележили вредну победу у не баш сјајној ситуацији у којој се тренутно налазимо", рекао је Колаковић.

Он је напоменуо да је српски државни тим уочи и током меча са Финцима у Тампереу суочио са проблемима на позицији примача, с обзиром да се Милош Никић није ни нашао у саставу, а Никола Ковачевић се повредио током сусрета.

"Данас смо одрадили добар посао, а видећемо шта ће у сутрашњем другом мечу да буде", изјавио је Колаковић.

Капитен Бојан Јанић, који је најзад добио дужу минутажу ове сезоне, сматра да су његови саиграчи и он "направили позитиван помак у игри", иако је и вечерас дошло до неколико несхватљивих падова.

"Најбитније је да смо успели да се издигнемо изнад проблема и на крају победимо. Било би одлично да се из Финске у Београд вратимо са оба тријумфа", поручио је Јанић.

Средњи блокер Драган Станковић сложио се са селекторовом оценом да су Срби из првог меча у Тампереу могли да однесу сва три бода.

"Остварили смо значајну победу у веома тешкој утакмици, али мислим да смо резултат могли много раније да преломимо. Било је у нашим редовима исувише нервозе у другом и четвртом сету, што су домаћини искористили и освојили их. Надам се да ће нам данашња победа пуно значити на пољу самопоуздања", закључио је Станковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи