Србија слободна у првом колу

Мушка кадетска одбојкашка репрезентација Србије играће против Украјине, Мађарске, Израела и Литваније у А групи квалификација за првенство Европе 2011. у Турској, саопштила је данас Европска одбојкашка конфедерација.

Квалификациони турнир ће бити одигран од 5. до 9. јануара у Харкову (Украјина), а Србија ће бити слободна у првом колу.

Противник нашој селекцији у другом колу биће Украјина 6. јануара, дан касније Србији ће ривал бити Мађарска, 8. јануара израел, док ће се у последњем колу 9. јануара састати са Литванијом.

Пласман на континентални шампионат, који се игра од 16. до 24. априла у Анкари избориће по две селекције из пет група.

У квалификационој групи Б су Чешка, Грчка, Аустрија, Данаска, Русија и Поругалија, Ц групу чине Естонија, Финска, Пољска, Румунија, Италија, у Д су Шпанија, Словенија, Бугарска, Белорусија и Хрватска, а у Е гупи такмичиће се Белгија, Словачка, Летонија, Енглеска, Холандија и Немачка.

Директан пласман су изборили организатор Турска и шампион Европе из 2009. године Француска.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи