Звезда спремна за Туркиње

Одбојкашице Црвене звезде са оптимизмом чекају први меч у Лиги шампиона, против Вакиф гунеш Турк Телекома из Истанбула. Утакмица у Шумицама играће се у уторак од 17 сати.

Ривалке из Турске много су искусније, у својим редовима имају неколико светских звезда, међу којима су Пољакиња Глинка и наша Јелена Николић. "Црвено-беле" им препуштају улогу фаворита, али обећавају храбру и борбену игру.

- Немамо много искуства у Лиги шампиона. Наш адут је полет који краси одбојкашице да играју свим срцем. Јелена Николић је мотор Вакифгунеша, недавно нам се придружила Сања Малагурски. Муче нас ситне повреде, али је добро да се Јелена Благојевић вратила, такође, у тим - сматра Ратко Павличевић.

Женски одбојкашки клуб Црвена звезда добио је новог спонзора. То је компанија Хенкел, која је пратила резултате шампионки у претходној сезони и одлучила да их подржи у настојањима да стигну до европског врха.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи