Блоком до победе

Репрезентација Србије савладала је Кореју у последњој утакмици друге фазе такмичења на Светском првенству у Јапану. Кореанке су савладане резултатом 3:0 (25:17, 25:22, 25:16). Предстоји борба за пласман од 5 до 8 места.

Иако су изгубиле сваку шансу за полуфинале, репрезентативке Србије победом против Кореје су избориле борбу за пласман од 5 до 8 места, што је пред почетак Светског првенства био и реалан домет наше селекције.

Остаје жал ѕа поразима против домаћина Јапана и селекције Турске, када се узме у обзир да су Кореанке лако савладале Туркиње. То су били мечеви у којима смо изгубили полуфинале.  

Одличном игром, пре свега фантастичним блоком заустављена је Кореја. Искоришћена је предност у висини и Кореја је била немоћна да се супротстави нашим одбојкашицама.

Одбојкашицама Србије предстоји мали одмор, а потом и борба за пласман од 5 до 8 места, противник ће бити познат када се буду завршиле све утакмице последњег кола друге фазе такмичења.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи