Јуниори Србије бољи од Италијана

Мушка јуниорска одбојкашка репрезентација Србије, победила је у пријатељској утакмици у Београду вршњаке из Италије са 3:0 (25:22, 25:12, 25:20). Био је то трећи контролни дуел два тима који се припремају за учешће у квалификацијама за првенство Европе и трећа победа Србије.

Наши јуниори ће од 7. до 11. априла играти на турниру Д групе друге рунде квалификација у Дунајвароши са екипама домаћина Мађарске, Грчке, Белгије, Чешке и Румуније. Пласман на првенство Европе избориће само победник групе, док ће другопласирана и трећепласирана селекција играти у трећој рунди квалификација, од 9. до 11. јула.

Италија ће играти на квалификационом турниру у Тивту, у Црној Гори.

Одбојкашко првенство Европе за јуниоре биће одржано од 28. августа до 5. септембра у белоруским градовима Могиљеву и Бобрујску, а директан пласман, поред домаћина, обезбедиле су три најбоље репрезентације са шампионата 2008. године - Француска, Немачка и Русија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи