Признања одбојкашицама Звезде

Одбојкашки клуб Црвена звезде уручио је признања играчицама које су прошлог викенда освојиле друго место на завршном турниру Купа ЦЕВ у Бакуу.

Некадашња прослављена одбојкашица Ана Јокановић истакла је да је Црвена звезда остварила велики успех у главном граду Азербејџана и додала да следећи корак треба да буде освајање пехара у том такмичењу.

Велики успех у Бакуу оствариле су: Стефана Вељковић, Јелена Медаревић, Љубица Кецман, Нађа Нинковић, Тамара Ракић, Нина Росић, Јадранка Мудровић, Бојана Живковић, Ана Бјелица, Ивана Нешовић, Јована Благојевић, Теодора Пушић и Јована Стевановић.

Стручни штаб црвено-белих чине тренер Ратко Павличевић и помоћници Александар Цветковић и Владимир Бранковић. Међу награђенима се нашла и генерални секретар клуба Ана Аврамовић.

Генерални секретар Спортског друштва Црвена звезда Иван Тодоров напоменуо је да ће се црвено-бели још дуго поносити овим успехом одбојкашица, оценивши да он долази "као круна организованости и систематског рада у клубу".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи