Читај ми!

Обрадовић: Утакмица са Сплитом права прилика да се исправе неке ствари

Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић, пред меч 7. кола АБА лиге против Сплита, рекао је да је овај дуел прилика за његов тим да одигра добро и да исправи неке ствари у игри.

Црвено-бели, који су једина непоражане екипа у после шест кола, у недељу ће од 19 сати у дворани "Александар Николић" дочекати новајлију у регионалној лиги (скор 3-3).

"Долази нам врло организована екипа Сплита, која има јасну визију шта ради у нападу и у одбрани. После исцрпљујуће утакмице против Реала, последње недеље путовања и јаких утакмица, треба нам добра утакмица. Многе ствари не можемо да исправљамо тренингом, већ кроз утакмице. У овом тренутку, само на тај начин можемо да дижемо форму и смањимо празне ходове у игри", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Кошаркаш Дејан Давидовац каже да је тим у тешкој серији утакмица Евролиге, али и да овом мечу приступа на потпуно исти начин као и сусретима са Асвелом и Реалом.

"Сплит је добра екипа. Луковић игра добро, Кеџо доста помаже искуством, имају добру хемију. Добро су уклопљени и имају и карактер, јер су показали против Цибоне да могу да се врате из великог минуса. Желимо победу, не бежимо до улоге фаворите, али ћемо морати да је зарадимо на терену и у добром расположењу кренемо у ново дуло коло", рекао је Давидовац.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи