Читај ми!

Денвер и Јокић под притиском, Клиперси би меч лопту

Кошаркаши Деневер нагетса, које на терену преводи Србин Никола Јокић играју вечерас четврти меч полуфиналне серије плеј-офа Западне конференције против Клиперса из Лос Анђелеса, у којем ће покушати да дођу до изједначења у серији.

Екипа из ”града анђела” води са 2:1 у до сада веома интересантној серији. 

Кавај Ленард и екипа су прво лако добили први меч (120:97), да би предвођени Николом Јокићем Нагетси лакше него што је ико то очекивао добили утакмицу број 2 - 110:101.

Последњи, трећи меч био је најнеизвеснији (113:107) и решен је у самом финишу, у којем је екипа Дока Риверса успела да направи преокрет, иако је у већем делу ток окршаја била у заостатку.

После тог сусрета атмосферу је подигао ћудљиви Патрик Беверли, који је оптужио ”Џокера” да ”млатара” рукама, глуми на терену и стално од судија тражи да свирају фаул, исто што је, како вели, радио и Лука Дончић у претходној рунди.

На то је Јокић одговорио да је најбољи показатељ критеријума број изведених слободних бацања (26:10 у корист Клиперса), да би се у ”дискусију” на крају укључио и тренер Денвера Мајк Мелоун, који је поручио да нико у тиму из Колорада не схвата озбиљно шта говори Беверли, као што би то био случај да је нешто рекао Кавај Ленард.

Денвер се свакако налази под притиском, с обзором да би евентуални тријумф Клиперсима донео меч лопту (предност 3-1 у серији која се игра на четири победе) и ситуацију да би им само још једна победа недостајала да дођу до свог првог конференцијског финала у не баш светлој историји франшизе.

Са друге стране, ”грумење” са Стеновитих планина верује да може да продужи серију и понови преокрет попут оног у четвртфиналу, када су се ”из мртвих” вратили и избацили Јуту.

Четврти меч серије Денвер нагетс - Лос Анђелес клиперс игра се у у ноћи између среде и четвртка од 03.00.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи