Богдановић режирао преокрет против Клиперса, Јокић без поена!

Мало по мало, Сакраменто Кингси почињу да личе на себе. Након лошијег првог полувремена, пробудили су се у другом и побeдили Лос Анђелес Клиперсе 106:102 у припремној утакмици пред наставак НБА сезоне. Са друге стране, Денвер је изгубио од Орланда са 114:110 у мечу у којем Јокић није постизао поене.

Богдан Богдановић није био много агресиван у прве две утакмице Кингса, али се ”поправио” против Клиперса и постигао је 21 поен.

Поред доброг шута из игре (7/15), Богдан је имао и четири скока и три асистенције.

Његов земљак Немања Бјелица није био поентерски расположен, те је меч завршио са свега три поена, али је та убачена тројак у финишу (тачније на 26 секунди пре краја) била можда и кључна за тријумф. 

Код поражених Клиперс Пол Џорџ 19 поена, Маркус Морис 18 а Кавај Ленард 17. 

Ноћас су играли и Денвер нагетси нашег Николе Јокића, који су скоро успели да се врате из заостатка од 21 поена, али ипак нису успели да победе Орландо.

Резултат на крају је био 114:110 за тим са Флориде, а заниљмиво је да је Јокић остао без поена за 23 минута у игри! 

Наиме, Никола је само једном шутирао ка кошу, а меч је завршио са шест скокова, пет асистенција и две украдене лопте. 

За тим Нагетса ”дебитовао” је Џамал Мареј који је заврио меч са 23 поена, уз четири скока. Руки Мајкл Портер џуниор постигао је 19, а скорашња сензација Бол Бол је стао на 10 поена.

Орландо је успео да претвори 21 изгубљену лопту Денвера у 27 поена, и на крају слави у мечу у којем је чак шест играча Меџика имало двоцифрен учинак. Најефикаснији Гери Кларк са 1, док је Никола Вучевић додао 10 уз седам скокова и четири асистенције. 

Занимљив је био и дуел Миулвокија и Њу Орлеанса, у којем ни 30 поена Јаниса није било довољно Бакисма да угрозе расположене Пеликансе, који су и на овом мечу играли без ЗАјона Вилијамсона.

Лејкерси су пак без ”краља” Џејсма и ”обрве” Дејвиса без већих проблема савладали Вашингтон, уз одличну партију новајлије Џеј Ар Смита, који је меч завршио са 20 поена, од чега је 18 дошло након шест убачених тројки из девет покушаја. 

Резултати:

Л.А. Лејкерс - Вашингтон 123:116
Л.А. Клиперс - Сакраменто 106:102
Бруклин - Јута 107:112
Денвер - Орландо 110:114
Милвоки - Њу Орлеанс 103:124

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи