Јанковић: Пораз у Љубљани мотив више за Лимож

Кошаркаш Партизана Никола Јанковић истакао је да црно-беле чека тешко гостовање Лиможу у Еврокупу, али да ће предстојећи меч, који долази пораза од Чедевита Олимпије у регионалној лиги, бити мотив више да се врате на победничку стазу.

"Још једно тешко гостовање је пред нама после пораза у АБА лиги. Сигурно да имамо мотив више да добијемо утакмицу у Лиможу, али неће бити лако. Ради се о квалитетној екипи и даћемо све од себе да се вратимо са победом. Они су јако атлетски оријентисана екипа, незгодни су на свом терену. Мораћамо да будемо веома физикални против њих", рекао је Јанковић новинарима на отвореном тренингу у малој хали Штарк арене.

Црно-бели су тренутно у групи Б Еврокупа водећи са максималним учинком од четири победе из исто толико одиграних мечева и једина су екипа која у досадашњем делу овог такмичења није доживела пораз.

"То је веома лепа ствар за нас, пре свега што су углавном била гостовања. Леп је осећај бити непоражен, сигурно ћемо да наставимо у том ритму. Надам се да ћемо отићи са прве позиције да бисмо имали што лакшу другу групу", закључио је Јанковић.

Меч између кошаркаша Лиможа и Партизана игра се у среду од 19.15.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи