Победа Партизана у Загребу

Кошаркаши Партизана савладали су као гости Цедевиту 87:84, у дерби утакмици првог кола Јадранске лиге. Црно-бели на полувремну имали 21 поен предности, па дозволили себи да уђу у неизвесну завршницу. Вања Маринковић постигао 25 поена.

Партизан је већ на почетку сезоне забележио изузетно важан тријумф и показао да ће ове године бити равноправан ривал са најбољим екипама у такмичењу.

Црно-бели су одиграли фантастично прво полувреме, које су решили у своју корист 53:32. Нарочито добро је функционисала борбеност екипе Ненада Чанка, а енергија је била на завидном нивоу.

У наставку је ниво игре црно-белих драстично пао, па је Цедевита успела да дође до неизвесне завршнице, највише захваљујући шуту за три поена.

Домаћи су на минут и по до краја стигли на поен заостатка, а онда је важну тројку погодио Раде Загорац и Партизан је, после пенал-завршнице, меч привео крају.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Вања Маринковић са 25 постигнутих поена, док је Гагић додао 13, а Загорац 12.

У екипи Цедевите, Бел и Кобс постигли су по 19 поена.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи