Звезда савладала Будућност за титулу АБА Суперкупа

Кошаркаши Црвене звезде освојили су трофеј АБА Суперкупа пошто су у финалу у Лакташима убедљиво савладали подгоричку Будућност са 89:75.

Црвена звезда је након одличног меча против Цедевите, пријатно изненадила и против Будућности, коју је веома лако и убедљиво савладала.

Црвено-бели су против новог Евролигаша водили од првог до последњег минута, а у једном тренутку предност је износила и 27 поена за тим из Београда.

Најефикаснији у редовима Црвене звезде били су Фаје са 14, Цирбес са 13, Добрић и Перпероглу са 12 и Регланд са десет поена.

Код Будућности истакли су се Баровић са 19, Николић са 16 и Ерл Кларк са 11 постигнутих поена.

За најкориснијег играча Суперкупа проглашен је кошаркаш Звезде Мухамед Фаје.

Звезда осваја свој први трофеј у новој сезони, а први пут АБА Суперкуп, такмичење у којем није учествовала прошле сезоне, а такмичење у којем друго финале заредом Будућност губи у финалу.

Две екипе састаће се поново у оквиру другог кола АБА лиге седмог октобра. 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи