Мали: Београд је кошаркашки центар Европе

Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је да да је Београд спреман за велики кошаркашки спектакл у коме ће се Фенербахче, Жалгирис, московски ЦСКА и Реал Мадрид борити за титулу шампиона Евролиге.

"Србија је земља кошарке, част нам је што смо добили шансу у нашем лепом граду да будемо организатори завршног турнира. Први пут наш град ће бити центар Европе завршнице Евролиге, о чему су многи сањали. Шетњом Београдом могу да се виде деца како играју на теренима и сањају да ће једног дана постати кошаркаши", рекао је Мали на конференцији за медије на Калемегдану.

Он је додао да је Београд утрошио много енергије, времена и знања да организација Фајнал-фора Евролиге буде на нивоу.

"Сада могу да кажем да је Београдска арена спремна да у њој буде организован најбољи турнир. Позивам све госте да се упознају са нашим градом, виде Калемегдан, Ушће, велики пројекат Београда на води, осете чари Скадарлије... Београд је метропола, позивам госте да осете на улицама наше пријатељство", закључио је Мали.

Полуфинала Фенербахче - Жалгирис (18 сати) и Реал - ЦСКА играју се сутра (21), док су финале и меч за треће место у недељу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи