Кливленд бољи од Мајамија, Селтикси декласирали Никсе

Протекле ноћи у НБА лиги одиграно је осам утакмица, али на паркетима није било српских играча. У дербију Истока Кливленд је славио тесну победу над Мајамијем од 91:89, док је Бостон био убедљив против Њујорка са 103:73. Си-Џеј Меклум бројао до 50!

У тврдој и не баш лепој утакмици Кавси су некако извукли победу против упорних гостију са Флориде.

Пословично најбољи у редовима тима из Охаја био је Леброн Џејмс, који је постигао 24 поена уз 11 скокова и пет асистенција. Пратили су га Фрај са 16, Томас са 13 и Краудер са 11 поена.

У пораженом саставу најрасположенији био је Словенац Горан Драгић са 18 убачених поена, на које је додао шест успешних додавања.

Бостон је у свом "Ти-Ди Гардену" декласирао гостујуће Њујорк никсе, добивши их са 30 поена разлике.

Маркус Морис је и поред повреде због које је раније напустио меч у 3/4 био најефикаснији актер сусрета са 20 поена, док је Тери Розијер одлично заменио одсутног Кајрија Ирвинга и забележио трипл-дабл (17 поена, 11 скокова и 10 асистенција).

На другој страни најбољи турски центар Енес Кантер са по 17 поена и скокова.

Сјајно вече имао је и Си-Џеј Мекалум, који је у победи Портланда над гостима из Чикага од 124:108 убацио чак 50 поена, што му је рекорд каријере.

Одлични шутер је већ у првој деоници убацио 28 поена, чак 11 више него што су Булси, а укупно је провео само 29 минута на паркету Трејблејзерса.

Код Чикага најбољи био Зек Лавин са 23 поена.

Остали резултати:

Индијана - Мемфис 105:101
Орландо - Л.А. Лејкерс 127:105
Атланта - Шарлот 110:123
Бруклин - Филаделфија 116:108
Финикс - Далас 102:88

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи