Жреб за Куп Кораћа: Звезда са Борцем, Партизан против Златибора

Вољом жреба за Куп Радивоја Кораћа одлучено је да бранилац трофеја Црвена звезда у четвртфиналу игра против чачанског Борца, док ће Партизан одмерити снаге са екипом Златибора из Чајетине.

Жреб за финални турнир националног купа одржан је у београдском хотелу "М" и том приликом су извучени четвртфинални парови:

Црвена звезда – Борац Чачак (четвртак, 19.30)
ФМП – Металац (четвртак, 17.00)
Партизан – Златибор Чајетина (петак, 17.00)
Мега – Динамик (петак, 19.30)

У полуфиналу се укрштају победници дуела Звезда–Борац и ФМП–Металац, односно бољи из дуела Партизан–Златибор и Мега–Динамик. 

Полуфинала су заказана за суботу, а велико финале за недељу 18. фебруара увече.  

Завршни турнир Купа Радивоја Кораћа игра се од 15. до 18. фебруара у нишком Чаиру, а трофеј бране кошаркаши Црвене звезде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи