Познати учесници Ол-стара, нема Криса Пола, ни Пола Џорџа

Гласовима тренера НБА лиге изабрана су 24 кошаркаша за 67. издање Ол-стар меча који се ове године одржава у Лос Анђелесу.

Након што су навијачи, медији и играчи одлучили стартере, као и капитене Леброна Џејмса са Истока, односно Стефа Карија са Запада, тренери су изабрали преосталих 14 играча међу којима нема звезда попут Криса Пола, Андреа Драмонда, Пола Џорџа, Кембе Вокера...

Са Истока су позвани Кајл Лаури (Торонто), Џон Вол (Вашингтон), Бредли Бил (Вашингтон), Виктор Оладипо (Индијана), Кевин Лав (Кливленд), Кристапс Порзингис (Њујорк) и Ал Хорфорд (Бостон).

За Запад ће играти Демијан Лилард (Портланд), Клеј Томпсон (Голден Стејт), Џими Батлер (Минесота), Расел Вестбрук (Оклахома), Дрејмонд Грин (Голден Стејт), Карл-Ентони Таунс (Минесота) и Ламаркус Олдриџ (Сан Антонио).

Први пут неће бити класичног дуела Истока против Запада, већ ће капитени Џејмс и Кари да бирају петорке у конкуренцији Јаниса Адетокумба (Милвоки), Кевин Дурент (Голден Стејт), Демар Дерозан (Торонто), Кајри Ирвинг (Кливленд), Демаркус Казинс (Њу Орлеанс), Ентони Дејвис (Њу Орлеанс), Џејмс Харден (Хјустон) и Џоел Ембид (Филаделфија).

Ол-Стар меч на програму је 18. фебруара у "Стејплс центру".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи