Алимпијевић: Одиграли смо чврсто против најчвршћих у Евролиги

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић, након победе над Жалгирисем изјавио је да су његови изабраници "показали карактер и одиграли можда и најбољи меч ове сезоне".

"Одиграли смо можда најбољу партију у сезони. Играли смо веома чврсто, против једне од најчвршћих екипа у Евролиги. Концентрисали смо се на ситнице и упалило је. Након треће четвртине, рекао сам момцима ‘играјте као тим, као породица‘ и заиста јесу изгледали тако", изјавио је Алимпијевић након меча.

"Ова победа је можда и већа јер смо играли без Добрића и са ровитим Фелдином. Похвала за појединце, али ово је тимска победа", додао је он. 

Најбољи стрелац Црвене звезде на мечу Тејлор Рочести изјавио је да је његова добра партија плод тимске игре.

"Веома сам срећан због победе, атмосфера је била веома узбудљива, ова дворана је једно од најбољих места за игру и веома смо захвални навијачима. Успели смо да заједно превазиђемо све и забележимо веома битну тимску победу. Све што било ко од нас успе индивидуално је плод тимске игре. Наставићемо да се боримо и да играмо наш стил игре. Промашили смо неколико шутева у првом полувремену, али надокнадили то у другом. Давидовац је ушао са клупе и унео живост и велики допринос, али као што сам рекао, ово је тимска победа", рекао је Рочести. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи