Одличан Гудурић у тријумфу Фенера, победе Олимпијакоса, Химкија и Реала

Кошаркаши Фенербахчеа савладали су на свом паркету екипу Басконије са 79:74, Олимпијакос je у Пиреју био бољи од Арманијa, Химки славио над Бамбергом у гостима, док је Реал у Мадриду био бољи од Макабија у оквиру 16. кола Евролиге.

Најефикаснији у редовима Фенера били су одлични Марко Гудурић са 18 постигнутих поена, као и Вонамејкер са 16 и Томпсон са 12 поена. 

Код гостију најрасположенији били су Шенгелија са 15, Војтман са 11 и Тима и Џенинг са по десет поена. 

Меч је у једном тренутку био прекинут због тешког пада Џејмса Наналија који је након закуцавања, веома незгодно пао на врат. 

Фенербахче је четврти на табели са десет победа у 16 утакмица, док је Басконија уписала девети пораз и налази се на деоби деветог места на табели.

Црвено-бели из Пиреја били су бољи од Арманија са 87:80.

Најефикаснији у редовима Олимпијакоса били су Папаниколау и Вилтјер са 15 и Спанулис са 14 постигнутих поена.

Код гостију истакли су се Гаудлок са 20 и Џерелс са 15 поена. 

Олимпијакос је уписао своју 12. победу и налази се на деоби првог места са екипом ЦСКА, док је Армани уписао 12. пораз и налази се на зачељу табеле.

Алексеј Швед одиграо је још једну феноменалну партију у победи Химкија над Бросеом 74:70.

Руски репрезентативац постигао је 28 поена и шест асистенција, док је Малком Томас додао 16 поена у редовима руског тима. 

Код Бамберга најефикаснији били су Рајт са 20 и Хекет са 12 постигнутих поена. 

Химки је забележио девету победу у 16 мечева и налази се на седмој позицији, док је Бросе уписао десети пораз и налази се на деоби 12. места на табели.  

Реал је савладао Макаби са 93:81, уз одличне роле Рејеса са 14 и Кампаца са 13 поена на једној и Џексона са 27 и Парахуског са 16 поена на другој страни.

Реал је четврти након 16 кола са десет победа, док је Макаби осми са осам.  

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи