Ђорђевић: Респект Мађарима, али нека они мисле о нама

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић изјавио је да Мађарска, ривал у осмини финала првенства Европе, заслужује респект, али да, када се све узме у обзир, они имају више разлога за бригу.

"Мађари су направили велики успех пласманом међу 16 најбољих репрезентација Европе и самим тим што су стигли у осмину финала заслужују респект. Ипак, свесни смо да смо као првопласирани тим наше групе фаворити у том дуелу и они, пре свега, треба да размишљају о нама. Ми ћемо тој утакмици прићи и припремити је озбиљно, као што се припремамо за сваког противника. Треба добро да искористимо два дана колико има до утакмице, да се одморимо и кроз тренинге спремно дочекамо осмину финала", рекао је Ђорђевић, а преноси сајт КСС.

Репрезентација Србије играће против Мађарске у осмини финала Европског првенства. Утакмица се игра у недељу од 14.15 по нашем времену у дворани "Синан Ердем" у Истанбулу.

Наш тим је заузео прво место у групи Д, са учинком од четири победе и једног пораза, колико имају и Летонија и Русија, али је због најбољег кош-количника у међусобним дуелима ове три репрезентације такмичење у групи завршио на врху табеле. Мађари су у Групи Ц били четврти, са две победе и три пораза.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи