Кошаркаши Србије: Спремни смо за сваког противника

Кошаркаши репрезентације Србије изјваили су након победе над Белгијом од 74:54, да су спремни за нокаут фазу у којој ће такође дати све од себе.

"Више немамо право на кикс, али смо спремни на то. Из Србије смо, зна се какав менталитет имамо и даћемо све од себе да будемо ратнички настројени. Екипа смо, свако може да искочи и то је наше најјаче оружје", рекао је Штимац новинарима у Истанбулу.

Репрезентација Србије је савладала Белгију са 74:54 и после пет утакмица има четири победе.

Србија ће после вечерашње утакмице Летонија - Турска сазнати да ли ће бити прва или друга на крају групне фазе и ко ће јој бити противник у осмини финала.

Владимир Штимац је рекао да му је криво због пораза од Русије, јединог у групној фази.

"Криво ми је што нисмо победили Русију, мислим да смо тад били мало бољи него што резултат показује. Ко год да нам буде противник, спремићемо се максимално и дати све од себе", рекао је Штимац.

Најефикаснији у дуелу са Белгијом, Бобан Марјановић рекао је да је Србија спемна за наредну фазу.

"Трудили смо се да одиграмо што боље можемо и тако се спремимо за наставак. Свака победа је веома важна, сваки напад, свака одбрана. Можемо да извучемо поуке из ове утакмице", рекао је Марјановић.

Марјановић је казао да је његова екипа спремна за елиминациону фазу.

"Има још много грешака, али ћемо покушати да их исправимо до следеће утакмице", казао је Марјановић.

Владимир Лучић је рекао да је остварена "добра победа".

"Имали смо прави приступ, што је најважније. Надамо се да ћемо уз победу Летонаца успети да будемо први јер ће бити лакши жреб у наставку", рекао је Лучић.

Он је навео да ће предстојећа пауза добро доћи његовој екипи.

"Имаћемо два дана, сасвим довољно времена да се опоравимо. Бићемо спремни ко год да нам дође за противника", казао је Лучић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи