Са лица места, после меча Србија – Русија

Репрезентација Србије поражена је у другом мечу на Евробаскету од селекције Русије. Са лица места из Истанбула извештава Слободан Шаренац.

Наши кошаркаши нису имали решење за Алексеја Шведа који је био најефикаснији у редовима русије са 22 поена, а затим и за остале кошаркаше Русије који су успели да убаце 11 тројки.

Одговор Србије у неколико наврата је био веома добар, прво игра на центре, превасходно на Марјановића који је постигао 19 поена, затим се у другом полувремену пробудио и Богдановић који је имао исти учинак, али то није било довољно.

За екипе које се такмиче у Групи Д, недеља је слободан дан, што ће наш тим искористити да одради и два тренинга, потом у понедељак имамо нови тежак задатак, противник је домаћин Турска и њихови бучни навијачи.

Меч се игра од 20.00 сати уз директан пренос на РТС-у

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи